Respectvol samenwerken voor het beste resultaat

Over ons

Marco Peetoom

Startte in 1989 in de utiliteitsbouw (waaronder renovaties, restauraties en nieuwbouw van grote, complexe fabrieks- en kantoorpanden en van scholen en datacentra) maar werkt sinds 2006 als zelfstandig ondernemer in de woningbouw. Opdrachtgevers zijn o.a. Rijksoverheid, corporaties, commerciële ontwikkelaars maar ook gemeenten en stichtingen. Brengt bijna 30 jaar ervaring mee als senior projectmanager en consultant, is sterk in het inleven in de klantbelangen en het aansturen van uiteenlopende teams. 

Marco Peetoom begeleidt de laatste jaren grote renovaties-zonder-uitplaatsing, van sociale huurcomplexen. Dat geeft in het managen van processen en communicatieve en organisatorische vaardigheden een extra uitdaging.

Jan Rotteveel

Startte in 1972 in de bouw en groeide al snel door tot meewerkend uitvoerder. Is gediplomeerd bouwkundig opzichter nieuwbouw en renovatie. Ontwikkelde zich aan de opdrachtgeverszijde – o.a. bij woningcorporaties en ontwikkelaars – als directievoerder/projectleider voor de realisatie van uiteenlopende projecten van bouwkundige- en civiele aard.

Deed aanbestedingservaring op als teamleider realisatie bij projectontwikkelaar Kristal.

Rotteveel startte in 2010 zijn eigen adviesbureau en werkt sindsdien meer en meer op basis van regisserend opdrachtgeverschap, ook wel bekend als Het Nieuwe Opdrachtgeven.

Marco Peetoom


0620371567

mpeetoom@constructiever.nl

Jan Rotteveel


0654728308

jrotteveel@constructiever.nl