This is a honeypot file. Please leave it. Samenwerken – Constructiever BV
Respectvol samenwerken voor het beste resultaat

Respectvol samenwerken voor het beste resultaat

Prettig helder

Onze manier van communiceren is open en toegankelijk. Dat vindt u terug in onze transparante werkwijze waarin wij u tussentijds op de hoogte houden. Eerdere opdrachtgevers waarderen onze doordachte en resultaatgerichte projectaanpak, de scherpe voortgangsbewaking en de heldere tariefstelling.

Gemiddelde klantwaardering: 8.5!

Naast alle zakelijke aspecten staat bij ons de mens centraal. Uw collega’s. Uw bewoners. Uw Raad van Toezicht. Zelfs een respectvolle omgang met de bouwpartners is voor ons een voorwaarde voor een succesvolle samenwerking. Door een goede relatie ontstaat er teamgeest. Het is per slot van rekening úw naam die onder het project staat. 

Flexibele inzet

Heeft u onvoldoende mensen in dienst voor een ingrijpende renovatie of bouwproject? Geen probleem. Constructiever beschikt over een uitgebreid netwerk met professionals, dat tot uw beschikking staat. Zo leveren wij desgewenst bewonersbegeleiders, projectondersteuning, communicatie-advies en bouwbegeleiding als u daarvoor onvoldoende mensen in uw organisatie heeft. Daarmee heeft u maximale vrijheid van personeelsinzet.

Benieuwd naar onze aanpak?

Neem contact met ons op.

Marco Peetoom


0620371567

mpeetoom@constructiever.nl

Jan Rotteveel


0654728308

jrotteveel@constructiever.nl